

Boczniak w tempurze, czerwona cebula, mix papryk, pomidorki koktajlowe, mleko kokosowe, chili, tajska bazylia, zielony pieprz











Boczniak królewski, długa zielona fasolka, cebula, prażona tajska bazylia, chili











Zielone mango, czerwona cebula, orzechy nerkowca, chili, kolendra











Papaja, tajski bakłażan, długa zielona fasolka, pomidorki koktajlowe, marchewka, orzeszki ziemne, chili, czosnek, limonka











Morning Glory, soja, chili, czosnek











Chiński brokuł, świeże chili, czosnek, sos ostrygowy



















500,00 zł




200,00 zł




0,10 zł
Stir Crazy! 🔥 Woki rozpalone, gotowe na weekendowy serwis i przyjęcie Was w Woo Thai’u!
Jeśli macie ochotę na szybko smażone dania, których składniki zachowują swoją chrupkość i smak 🫑 - koniecznie zamówcie jeden z naszych makaronów.


Natalia wie, że jesień najlepiej smakuje po tajsku. 🇹🇭
Mule, aromatyczny sos curry i chwila oddechu od szarości za oknem.
Bądź jak Natalia i znajdź dzisiaj smaczny moment dla siebie!


Nacieszcie oczy tą boską tajską ucztą 😍 i zapiszcie ten post na później, aby pamiętać co zamówić przy następnej wizycie! 🥢
𝙆𝙝𝙖𝙤 𝙋𝙖𝙙 𝙎𝙖𝙥𝙥𝙖𝙧𝙤𝙩
Ryż, ananas, mix papryk, czerwona cebula, curry, szczypiorek, orzechy nerkowca, rodzynki, kolendra


Dla tych, którzy pożegnali się już z latem, ale nie z ciepłem - domowe grzańce! ♨️
Który wybieracie? Hottie Berry, Pear-fect Heat czy Flamin’ Heat?


Jak radzicie sobie z jesienną chandrą? 🍂
Trzy powody, aby polubić tę porę roku już wkrótce w Woo Thai’u!
🫐 Hottie Berry | białe wino, sok z jeżyn, syrop z czarnego bzu
🍐 Pear-fect Heat | białe wino, sok jabłkowy, gruszka, kardamon, cynamon
🍊 Flamin’ Heat | białe wino, aperitivo, sok pomarańczowy, syrop waniliowy, syrop cynamonowy


Choć klimat Polski i Tajlandii 🇹🇭 to dwa różne światy, jedno pozostaje niezmienne: sezon na rozgrzewające zupy trwa cały rok! 🍜
🦐 Tom Yum | grzyby słomiane, pomidorki koktajlowe, czerwona cebula, tajska pietruszka, trawa cytrynowa, liście kafiru, galangal, papryczka piri piri, mleko kokosowe
Za oknem załamanie pogody, a w głowie… plany na Tajlandię? My już mamy bilet na łyżkę zupy. A Wy? 😉


WE HAVE A 🥟 ON YOU!
Rozgrzewający bulion z pierożkami z wieprzowiną lub krewetkami ♨️ | pak choi, kiełki fasoli mung, chińska kapusta, szczypiorek, prażony czosnek, kolendra


Lepszego duetu nie znajdziecie:
🥢 pikantna, siekana wieprzowina + łagodny bulion warzywny
👨🍳 otwarta kuchnia + uśmiechy kucharzy
🍂 jesienny chłód + ogień prosto z wok’a
Woo Thai Restaurant | Grunwaldzka 67

